De teams van Forcea en IMS Health samengevoegd in één nieuw kantoor

29/03/2016
Forcea heeft in mei 2014 de groep IMS Health vervoegd.
In die 2 jaar zijn de Forcea en IMS Health medewerkers steeds nauwer gaan samenwerken. Om deze interessante uitwisseling van ideeën, methodes en technologieën verder te stimuleren werd beslist iedereen te groeperen binnen één, nieuw gebouw: het Davos gebouw van de Corporate Village in Zaventem.  Om deze samenwerking kracht bij te zetten maken we eveneens van het moment van deze verhuis gebruik om onder dezelfde identiteit naar onze klanten te stappen: IMS Health
 
Er verandert helemaal niets aan het huidige niveau van dienstverlening, de proactiviteit en onze manier van werken. De oplossingen die wij hebben ontwikkeld, wijzigen evenmin. Forcea Hospital Hummingbird en Forcea HealthReport blijven bestaan en ons permanent streven naar verbetering en vernieuwing, zal onaangeroerd blijven.
De komende werkgroepen, stuurgroepen en opleidingen zullen plaatsvinden in onze nieuwe kantoren. 
Een gevolg van deze verhuis is de verandering van de vaste telefoonnummers en ons faxnummer. Ons nieuwe algemene nummer is 02/ 627 32 11 en het nieuwe faxnummer is 02/ 649 67 75.
 
We hebben altijd alles in het werk gesteld om u de beste diensten en oplossingen te bieden en onze technische en functionele expertise continu te verbeteren. Nu we voor 100% in IMS Health geïntegreerd zijn, is en blijft deze doelstelling meer dan ooit onze drijfveer. 

Een nieuwe versie van de Forcea HealthReport, om steeds aan alle noden van de gebruikers te kunnen beantwoorden

15/02/2016
Onze ontwikkelaars hebben versie 11.3 van Forcea HealthReport ontwikkeld. Deze nieuwe versie is grotendeels tot stand gekomen door de suggesties van onze gebruikers zelf. Voor ons Forcea HealthReport team is het cruciaal dat we voortdurend kunnen beantwoorden aan de steeds wisselende noden van ziekenhuizen. We hebben bijgevolg een twintigtal ontwikkelingen toegevoegd die besproken werden tijdens de Forcea HealthReport en Forcea HealthReport Finance werkgroepen.
Wij hebben eveneens de PreFac module uitgebreid. De analyse en rapportering van de prestaties die zich reeds in het facturatiesysteem bevinden, maar nog niet gefactureerd werden omwille van blokkerende foutmeldingen, maken het mogelijk voor ziekenhuizen om gerichter te werken en bijgevolg sneller te kunnen factureren.
Een ander belangrijk punt is de uitbreiding van de FHR Questionnaire module. Deze maakt het mogelijk om audit resultaten en vragenlijsten naar het DWH en de institutionele rapportering te automatiseren.
Bij deze nieuwe update heeft ons team een groot belang gehecht aan de ergonomie van de schermen en het verfraaien van de ADT en Agenda ReportPacks.
 
Wenst u meer informatie over Forcea HealthReport, versie 11.3 en de nieuwe werking ervan, 
aarzel dan niet om ons team te contacteren healthreport [at] forcea.be.

Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst kiest voor Forcea HealthReport

15/01/2016
Nadat het ASZ eerder instapte in Hospital Hummingbird voor People Performance, Zorgdata VG-MZG en Zorgdata MG-MZG, kiest het nu ook voor Forcea HealthReport.   Alain Parewyck, Administratief Directeur,  motiveert de keuze als volgt : ” Het ASZ ambieert een open communicatie. Binnen dit kader kiezen we voor het Forcea HealthReport beleidsinformatie platform, met als doelstelling om op een uniforme en snelle manier sturende informatie te kunnen aanleveren en dit niet alleen op het vlak van financieel, administratieve gegevens maar ook op het vlak van, bijvoorbeeld,  kwaliteit en klantentevredenheid.”
 
In een eerste fase zal ADT, TarFac, MZG en Apotheek worden ontsloten.  Deze 4 informatiebronnen worden nog versterkt dankzij de Forcea HealthReport Add-on Registration.

Pages