In een complexe en veranderende omgeving, hebben klanten behoefte aan een breed aanbod van specialismen en vaardigheden. Forcea beseft dat business partners van essentieel belang zijn voor het behalen van succes. Partners leveren complementaire vaardigheden en vormen de kritieke factor bij de levering van meerwaarde aan onze klanten. Daarom staat samenwerking met business partners centraal en heeft Forcea met veel zorg de juiste Technology Partners en Application Partners uitgekozen die dezelfde visie over klantenservice delen. Forcea is op de eerste plaats een product-onafhankelijke organisatie en adviseert klanten de beste producten die nu en op termijn binnen hun organisaties passen.

Technology Partners zijn organisaties met wie Forcea officiële samenwerkingsakkoorden heeft, zodoende hun technologie actief te verdelen en te ondersteunen, meestal als geïntegreerd onderdeel van een Forcea oplossing.

Application Partners bieden operationele software-systemen of data aan die een aanvulling vormen op de oplossingen van Forcea en waarmee Forcea afspraken heeft gemaakt om wederzijds in te spelen op technologische veranderingen van de geleverde oplossingen.
 

Onze partners

IBM

HOTflo

Intersystems

Brightstar Partners

Apparo

Microsoft

Acerta

ADMB

Agfa

Besco

Cegeka

IBM

Infohos

RealDolmen

Saga

SD Worx

Xperthis